زرشک پلو با مرغ بدون رب

مرحله 4:
روغن را در کف قابلمه بریزید و کف قابلمه زرشک پلو با مرغ کلیک کنید دلخواه را بگذارید. برنج قابل شستشو را درون قابلمه بریزید. گرما را زیاد کنید و وقتی برنج تبخیر شد ، 1 فنجان آب و کمی روغن را با هم مخلوط کرده و روی آن برنج بگذارید. زرشک پلو با مرغ سپس گرما را کم کنید و بگذارید تا بجوشد ، و اجازه دهید برنج بجوش آید.

زرشک پلو با مرغ بدون رب

مرحله 5:
زرشک ها را به مدت 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید. زرشک پلو با مرغ سپس بشویید. دو یا سه قاشق غذاخوری روغن را در کف قابلمه بریزید. کمی کره را اضافه کرده و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا کره ذوب شود. شعله را روی کمترین تنظیم ممکن قرار دهید و زرشک شسته شده را به قابلمه اضافه کنید. کمی کباب کنید. زرشک پلو با مرغ سپس 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و آن را به زرشک اضافه کرده و از روی حرارت بردارید (در صورت تمایل می توانید 1 قاشق غذاخوری شکر را به زرشک اضافه کنید تا طعم ترش آن نرم شود).

طرز تهیه زرشک رستورانی

زرشک پلو

 

برای سرو زرشک زعفرانی با مرغ ، زرشک پلو با مرغ برنج ها را در ظرف ریخته و با برنج زعفرانی ، زرشک و مرغ تزیین و سرو کنید.

 

مرغ زرشک pilaf

 

نکات کلیدی زرشک پلو با مرغ:
برای تهیه زعفران دم کرده ، زعفران را زرشک پلو با مرغ مالیده و آن را با آب جوش مخلوط کرده و به مدت 15 دقیقه (مانند یک کتری) روی بخار بگذارید تا دم بکشد.

– برای تهیه برنج زعفران مقداری برنج را با 2 قاشق چایخوری زعفران زرشک پلو با مرغ دم کرده و مقداری کره مخلوط کنید.

تزیین زرشک و زعفران روی برنج

– در صورت تمایل مقداری پسته خرد شده و بادام را با زرشک سرخ کنید.

اگر از بادام خرد شده استفاده می کنید ، زرشک پلو با مرغ آنها را نیم ساعت قبل در آب یا مخلوط آب و کمی گلاب خیس کنید.

– اگر از پسته و بادام استفاده می کنید بیش از چند زرشک پلو با مرغ ثانیه آنها را سرخ نکنید زیرا رنگ آنها تیره می شود.

– هنگام سرخ کردن زرشک ، شعله باید بسیار کم باشد. زرشک پلو با مرغ زرشک را قبل از تورم از شعله بردارید و ظاهر زیبای خود را از دست دهید.

دیدگاهتان را بنویسید